Volgers

woensdag 1 juni 2011

19e martina's kleurenkaartenteam!

Hallo iedereen – Hello everybody!

Allereerst wil ik al mijn nieuwe volgers welkom heten en iedereen bedanken voor de leuke reacties op mijn voorgaande kaarten. Ik vind het erg leuk om ze te lezen.
First of all I want to welcome all of my new followers and thank everybody for the nice reactions on all of my previous cards. I really enjoy to read them!


Vandaag is weer woensdag en ik had me weer opgegeven bij Martina voor het kleurenkaartenteam. Deze week was de kleur ‘purper’.  Zoals reeds aangegeven had ik dus helemaal niets purper in huis, dus ben ik maar wat inkopen gaan doen ;) Het is geen kleur die ik zelf zou kiezen maar dat is natuurlijk de uitdaging J

Today, Wednesday again. I had subscribed myself again  at Martina’s for ‘kleurenkaartenteam’. This week was ‘purple’. I really had nothing of this color so I went shopping J I would never choose purple by myself but using it now is of course a challenge.

Ik kocht een nieuwe stempel met een huwelijkspaar bij AVA. Ook het paarse papier (en enveloppe) komt van AVA. Het zilveren papier had ik nog liggen van Boekenvoordeel. Ook het tekstje is van Boekenvoordeel. Je kan dit niet goed zien op de foto maar de afbeelding heb ik wat verhoogd gekleefd met van die dingen voor 3D-kaarten. Ik vind de kaart best goed gelukt alleen spijtig dat mijn ovalen niet echt ovaal zijn… Het is erg moeilijk om met de losse hand een ovaal te tekenen en uit te knippen met een schaar… Maar voorlopig heb ik – spijtig genoeg - geen geld voor cuttlebug of andere toestellen…

I bought a new stamp with wedding couple from AVA, also the paper (and envelope) is from AVA. The silver paper is from Boekenvoordeel. Also the text is from Boekenvoordeel. It is not really clear on the photo but I made volume in this card. The picture was stuck on the card with these things for 3D-cards. I think the card is quite good, the only pity is the ellipses are not really ellipses.  It is really hard to draw an oval freehand and cut it out with scissors. But for this moment no money for cuttlebug or other machines.


Ik ben al benieuwd naar de nieuwe kleur morgen!
I’m anxious to know the new color tomorrow!

Liefs – Love
Charlotte

15 opmerkingen:

hennie zei

Bravo Charlotte!
Je kaart is erg leuk en lekker purper.
Morgen is bij mij de kleur nog purper, ik hou echt van die kleur.
Groetjes en ik ben je volger geworden, hennie.

Marijke zei

Leuke kaart geworden, leuk gedaan met die ovalen (ookal zijn ze dan niet helemaal ovaal)Is een leuk kaartje. Groetjes Marijke.

Jopie zei

Leuke en ook bijzondere kaart zo met die kleuren.
groetjes Jopie

Karen zei

Hallo Charlotte,

Da's een mooie paarse kaart. Leuk en ook stijlvol. Mooie combi.

Groetjes,
Karen

Liv zei

Een hele leuke kaart! Onze hobby is inderdaad geen goedkope bezigheid, ik heb ook maar onlangs een cuttlebug gekocht, terwijl dat toch al even in de running is. Maar zoals jij hebt laten zien: waar een wil is, is een weg :)

groetjes

Aleida zei

Mooi kaartje! Less is more!
groetjes,

Bep zei

Hoi Charlotte,

Dat is een mooie kaart geworden erg stijlvol.
"Even een tip voor je als je een ovaal wilt hebben kan je er eerst een maken in word en dan op karton uitprinten is hij wat steviger, dan kan je dat zolang gebruiken"

Gr...Bep

Sofieke zei

Je hebt een mooie kaart gemaakt Charlotte. Je hoeft niet altijd dure materialen en toestellen te gebruiken om mooie dingen te maken!

Groetjes Sofieke

CreaLautje zei

mooi is ie geworden zeg!!
enne weet je zodra je cuttlebugs gaat kopen en dat soort dingen dan blijf je gaan hihihihi!!!
Ik ben er ook mooi ingetrapt hihi!!
Ik vind je kaartje erg mooi geworden en ik vind het leuk te zien dat je zo lekker op dreef bent!! super!

SandraW zei

Leuke kaart!

Groetjes, Sandra

Christine zei

Hallo Charlotte,
Ik vind je kaartje echt mooi! En ja de rest dat komt wel. Ik ben ook met weinig begonnen en beetje bij beetje opgebouwd. Die spullen zijn niet goedkoop hé!
Liefs
Christine

jaimie zei

Hallo Charlotte,

Leuk gedaan zo!

Eerste keer hier via kleurenkaartenteam en ben gelijk volger van u geworden :-)

Groetjes, Jaimie

Rosina zei

Een heeeeeel mooi kaartje Charlotte....leuk gemaakt...
groetjes Rosina

Christa zei

Hoi Charlotte , wat een prachtige en elegante purperen kaart is het geworden !! Mooi gemaakt , hoor. Creatieve groetjes van Christa.

Anneke zei

Hoi Charlotte, een heel mooi kaartje!
En ik deed het vroeger ook altijd met de hand, tot ik genoeg gespaard had en de cuttlebug toch niet kon weerstaan :) hihi... We zijn allemaal maar met niet veel spullen begonnen ;)
Groetjes Anneke