dinsdag 14 januari 2014

baby op komst - baby on the way


Hallo daar!

Dit is blogbericht nummer 201! Na 2,5 jaar heb ik het geheim ontdekt van een goede kaart: Maak ze twee keer. Ik probeer altijd een unieke kaart te maken, maar bij deze kaart wist ik gewoon dat het de tweede keer beter ging zijn. Ik vind de positie van de grote cirkel (omhoog)  in de kaart beter en ook de positie van de ooievaar in de cirkel is beter.
Met 8 kleine baby’tjes, was 2013 een druk jaar maar 2014 is minstens even goed begonnen met heel wat zwangerschapsaankondigen!

Liefs,
Charlotte

 Hello over there!

This is blog post nr 201! 2.5 year has passed and I discovered the secret of card making: make them twice. Usually I make all unique pieces, but this card I knew it will be much better the second time. I made following improvements: position of the large circle on the card (up) and the position of the stork in that circle.
We had 8 little babies in 2013, but 2014 is also promising! We had a lot of pregnancy announcements lately.

Love,

Charlotte


13 opmerkingen:

Marjan zei

Doe ik ook wel eens, een kaart twee keer maken en inderdaad wordt het dan soms toch weer beter. Deze is i.i.g. erg mooi, leuk zo die cirkel en de ooievaar en baby erop!

corryskaart zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
corryskaart zei

hoi charlotte
vind je kaart heel leuk en speciaal door die leuke ooievaar!
groetjes van corry

corryskaart zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Yvette zei

Hey Charlotte, leuke kaarten! En ik ga met je akkoord de positie van de grote cirkel (omhoog)vind ik ook beter.
grtjs,
Yvette

Karin zei

Prachtige kaart en inderdaad de tweede is net iets mooier door de andere plaatsing van de cirkel en ooievaar!
Groetjes, Karin

Diny zei

Wat een verschil he....je vorige kaart was voor een honderd jarige....en nu heb je twee prachtige baby kaartjes gemaakt...grappig!
Ze zijn allebei heel leuk....een met Engelse tekst en een met Nederlandse tekst....goed idee om er gelijk twee te maken!

Groetjes Diny

Sofie zei

Tof gemaakt! Ik moet ook toegeven dat ik nu meer kaartjes maak in dezelfde stijl op één avond dan vroeger. Zo heb je wat meer op voorraad hé.

Het zonnetje in huis zei

Hallo,

Lieve kaart en de rechtse heeft net ietsje meer dat dan de linkse :-)

Groetjes, Jaimie

Magali Meiresonne zei

Heel leuke babykaartjes en de tweede is inderdaad iets beter uitgevallen met de cirkel.
Groetjes, Magali.

De hobbydroom zei

Wat gezellig dat je volger bent geworden van ons blog :) wij moesten natuurlijk ook gelijk eventjes bij jouw kijken. wauw wat een prachtig blog!! Wij zijn ook gelijk volger geworden van jouw! prachtige kaartje met de schattige ooievaar! Wij houden ervan :)

Lieve groetjes

laurie zei

Cute card!

Mieke zei

De positie in de 2de kaart is beter als je ze naast elkaar legt. Als je alleen de eerste zou laten zien, zou het niet opgevallen zijn denk ik ;-)
Leuk gedaan!