Volgers

maandag 18 mei 2015

Thomas & Lego
Goedenavond,

In maart werd Thomas geboren, een klein broertje voor Jana. Het thema van de geboortekaart was  legoblokjes – een heel leuk onderwerp voor een eigen creatie! Op het wereld-wijde-web zijn er erg veel voorbeelden beschikbaar en na wat rondsurfen begonnen mijn vingers al snel te kriebelen. Toch vond ik niet meteen de tijd om een kaart te maken.

Dat moest ik –afgelopen weekend - goedmaken op de babyborrel. We hadden al een cadeautje van de lijst gekocht maar -zoals jullie me ondertussen kennen-  wil ik niet met lege handen toekomen en babysokjes komen altijd van pas. Ik kocht een set in de primaire kleuren. Het doosje is hetzelfde als hier, maar zonder handvatje. Het modelletje leerde ik bij Elke maken, het is super eenvoudig aan te passen in grootte.

Wat denken jullie ervan?

Groetjes,
Charlotte

 Good evening,

In March, Thomas was born, a little brother for Jana. The theme of the birth card was lego – a very nice theme for crafting! Last weekend we were invited to the baby shower. I bought  baby socks in the primary colors. The bag is the same as here, except for the handles. This model I learned to make at a workshop of Elke.

Love to hear your opinion,

Charlotte

6 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je dat superleuk gemaakt Charlotte...het zijn net echte legoblokjes van bovenaf gezien. Sokjes zijn altijd fijn en ik vind die primaire kleurtjes heel fris overkomen. Een tiptop verzorgd cadeautje...
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

hoi Charlotte,
wat heb je dit leuk gedaan! het doosje is leuk en het thema komt terug, ook altijd gaaf!
Superlief en -leuk cadeautje.
Groetjes,
GerJanne

Diny zei

Wat heb je er een leuk kaartje van gemaakt Charlotte....prachtig zijn de legosteentjes....lijkt net echt! Het doosje is ook erg leuk....mooie combinatie.
Groetjes Diny

Anneke zei

Super tof gedaan Charlotte!
Groetjes Anneke

Mieke zei

Helemaal top!!!

Nancy zei

Hey Charlotte,

Inderdaad een heel leuk doosje, past helemaal bij het kaartje...
Heb van 't weekend weer een lego-kaart gemaakt, deze keer met cupcakes. Komt één van de volgende maandagen op mijn blog...

Liefs,
Nancy