Volgers

donderdag 13 augustus 2015

Oma en OpaDe aandachtige lezer van mijn blog weet dat we in mijn familie alles in de gereedheid brengen voor het feest ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag van mijn oma en opa. Mijn tante zorgde voor de teksten tijdens de dankviering en ik maakte de misboekjes. Mijn vader is op dit ogenblik druk in de weer met de voorbereidingen voor een heus jubileumbanket en ik maakte de menukaartjes.

Ik gebruikte – net als bij de uitnodigingen deze materialen: ‘natuurwit’ papier, kraft en WOW embossingpoeder.

Mijn grootouders zijn al een tijdje aan het aftellen. Hopelijk krijgen we mooi weer!

Groetjes,
CharlotteThe careful reader of my blog knows, our family is in preparation of the wedding anniversary party of my grandparents. My aunt took care of the texts during the mass and I made the church booklets. My father is preparing the jubilee banquet and I made menu cards.

As for the invitations, I used ‘natural white’ paper, kraft and WOW embossing powder.

My grandparents are counting the days until the big party. Hopefully the weather will be nice!

Kind regards

Charlotte


3 opmerkingen:

Yvette zei

Hey Charlotte,
door weinig in blogland te vertoeven heb ik wel wat van je mooie creaties gemist. Prachtig die kaart met foto, en de stempel past er super bij! Ik duim voor mooi weer zondag! Veel plezier!
grtjs,
Yvette

GerJanne zei

Hoi Charlotte,
Jullie maken er met zijn allen een onvergetelijk feest van voor je oma en opa. Alles zo perfect verOrgd. Jij hebt heel mooie dingen gemaakt. Zo persoonlijk ziet het er dan uit.
Groetjes,
GerJanne

annie zei

Een heel mooi project en heel geslaagd moet ik zeggen. Proficiat voor je grootouders en ook chapeau voor je werk! Alles zo mooi op elkaar afgestemd, mooie kleurencombinatie, top!

Groetjes, Annie