dinsdag 3 september 2013

Schattenjacht - Treasure hunt

Hoi allemaal,

Afgelopen zondag waren wij weer van de rest van de wereld ‘afgesloten’. Zoals elk jaar ligt ons huisje in het midden van het parcour van de koers ‘Schaal Sels’ in Merksem. Met de auto geraak je niet meer weg maar niets hield ons tegen om te voet de randanimatie en rommelmarkt te verkennen. Die laatste zou één van de grootste uit de buurt zijn en groot is ook! We kuierde wat rond zonder doel. Ik tikte een kerststempel en kaarsjespons op de kop voor 1€, we wisten de allerlaatste 5 smoutebollen van het kraam te bemachtigen, gezellig smullen op het plein onder de bomen , … Niets speciaals, gewoon een gezellige namiddag met ons twee.

Groetjes,
CharlotteHi everyone,

Sunday we had a cycling race nearby with a lot of animation and a huge flea market. By foot we enjoyed the atmosphere, found a Christmas stamp and candle punch for only 1€, we had the last 5 beignets of the stand, we enjoyed eating them on the square under the trees watching people passing by.. Nothing special just a nice afternoon with the two of us.

Love,

Charlotte

5 opmerkingen:

Diny zei

Meer heb je soms niet nodig toch!
Een onverwachte gezellige dag!

Groetjes Diny

Christine zei

Als je elkaar hebt, ben je met weinig gelukkig Charlotte. Het hoeft niet altijd chique te zijn en leuk dat je nog iets vond voor je hobby!
Liefs
Christine

Yvette zei

Genieten van elkaar ... en de smoutebollen :) meer moet dat niet zijn! En als bonus nog wat hobbyspullen. Leuk he!
grtjs,
Yvette

maria's knutselplezier zei

Zag er toch een leuk weekend uit, ik heb even rond gewandeld op je blog, wat maak je mooie dingen zeg!! Ik ga je dan ook trachten te volgen!!!

Groetjes
Maria

Mieke zei

Ze zijn leuk, ben al benieuwd naar je creaties er mee :-D
De laatste 5 smoutebollen, da's geluk hebben :-D