Volgers

dinsdag 12 mei 2015

Eva en Michiel


Goedemiddag,

Op de eerste zaterdag van mei, trouwde vrienden van ons. Ondanks wat voorspeld werd, was het toch prachtig weer. Een mooie zon vergezelde hen op ‘hun grote dag’!

Wederom koos ik ervoor om me te baseren op de originele trouwkaart, het leek me ideale restjesverwerking en dat was het ook :) – maar wat een gepuzzel om alle stukken te leggen! Ik ging als volgt te werk: Ik tekende op patroonpapier de verschillende stukken. Die trok ik dan over op alle verschillende soorten papier. Ik was gelukkig zo slim om ze achteraan te nummeren (opgepast, je gebruikt het spiegelbeeld als goede kant omdat daar geen potloodlijnen op staan!). En als dat klaar was, alles vastkleven.

Ik wilde er ook absoluut een pop-upkaart van maken – een tweede uitdaging :)  Ik had dit nog nooit gedaan maar mits wat logisch nadenken een even proberen in het klad, wat het eigenlijk niet zo heel moeilijk.

We legden geld tezamen met enkele vrienden en  we schreven elk onze naam in een groen vak. In de lucht schreef ik de huwelijksfelicitaties.

Groetjes,
Charlotte
Good afternoon,

On the first Saturday of May one of my friends got married.

Again I was inspired by the original wedding invitation. It seemed ideal to get rid of leftovers – and I was right :) – But I had a hard time to puzzle all the pieces together.

Best,

Charlotte


2 opmerkingen:

Diny zei

Wat heb je dat leuk gedaan Charlotte....het lijkt wel mozaiek....prachtig!
Groetjes Diny

Mieke zei

Wat een werkje! Maar zo'n leuk resultaat!