woensdag 19 juli 2017

bedankkaartje Vera


Hallo allemaal!

Vandaag is onze dochter Vera 6 maanden oud en vieren we haar 'halfjaardag'. Ik toon jullie voor deze gelegenheid het bedankkaartje dat we verstuurde naar iedereen die op bezoek kwam, een kaartje stuurde of een cadeautje kocht voor onze kleine meid.

Wie mijn blog al een tijdje volgt, herkent mogelijks het ontwerp van de bedankkaartjes van onze trouw, intussen meer dan 4 jaar geleden. Ondanks dat het toch al een hele tijd geleden is, kom ik de kaartjes nog regelmatig tegen bij mensen thuis op de kast, aan het prikbord,... Het concept was dus geslaagd en waarom telkens het warme water opnieuw uitvinden?

De kaartjes werden, net zoals de geboortekaarten, gedrukt bij px in Borgerhout. Ik leverde de drie afbeeldingen aan (tekst in zelfde lettertype en stijl als gebooortekaart) en zij zette zelf alles drukklaar met marges etc. We maakte het ons ook iets makkelijker door te kiezen voor een kleefstrip. Bij de kaartjes van de trouw maakte we zelf een uitsparing en sleufje wat heel arbeidsintensief was. Px kon dit voor ons zo laseren maar vond ik een beetje duur, dus werd het een kleefstrip. Kwaliteit van de print is erg goed met nette rillijnen.

Groetjes,
Charlotte3 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

deze werd helemaal leuk ! mooi gemaakt
grtjs,martina
x

Ellen zei

Matig internet, maar ook matig weer vandaag hier in Frankrijk en daarom toch maar een poging tot een blogrondje. Natuurlijk nog gefeliciteerd met de halfjaardag van je dochtertje! Het bedankkaartje ziet er prachtig uit. En wat is die Vera een lekker ding! Ben ook maar meteen volger geworden, dus tot blogs :-)

Yvette zei

Wat een schatje ! Heel mooie bedankkaartjes.
grtjs,
Yvette