Volgers

dinsdag 19 december 2017

Schuddoosjes

Hallootjes allemaal,


Eindelijk nog eens een berichtje van mijnentwege. Wij zijn nog steeds druk bezig met de verbouwingen aan ons huis waardoor de tijd om te knutselen mij ontbreekt. Het beperkt zich tot kleine projectjes waarvan ik dan dikwijls vergeet het resultaat te fotograferen.Onze kleine meid groeit als een kool. Vandaag is ze 11 maanden oud, wat vliegt de tijd! Een hele tijd geleden maakte ik voor haar schuddoosjes van doosjes van haar tutjes (Avent). Ze moest er in het begin niets van weten, maar nu haar handjes groot genoeg zijn om ze goed vast te houden, zijn ze voor het moment haar lievelingsspeelgoed. Zo zie je maar, een kind heeft geen grote dure cadeau’s nodig.


Ik vulde de doosjes met rijst, peperbolletjes en spliterwten maar de mogelijkheden zijn eindeloos uiteraard. Goed dichttapen en klaar! Een kleine tip van mij als jonge mama aan alle andere mama’s (grootmoeders, meemoeders, vaders,...) out there...

Groetjes,

Charlotte

4 opmerkingen:

Diny zei

Wat een schatje is je kleine meisje Charlotte!
Het gaat inderdaad snel allemaal he.....geniet er maar lekker van!
Mooie speeltjes heb je voor haar gemaakt!
Groetjes en fijne feestdagen,
Diny

Ellen zei

Superleuk idee! Die kleine Charlotte treft het met zo'n creatieve mama :-)

Anoniem zei

Voor die kleintjes maakt het niet uit hoe duur of groots speelgoed is. Als het maar leuk is. Zeer creatief van je!
Geniet van je Kerst,
Paul (soms Thomas Pannenkoek)

Mieke zei

Inderdaad, met zo'n eenvoudige dingen zijn ze meestal het meest content! Leuk gevonden :-)
De jongste van onzen Bert en Tine is zondag heel de avond bezig geweest met bolletjes in een glas te steken, terug uit te kappen en 1 voor 1 er terug in te doen. En haar cadeaus lagen aan de kant, haha.
XXX