donderdag 3 augustus 2017

Oscar 2

Hallootjes :)


We kunnen niet aanwezig zijn op de babyborrel van Oscar aangezien Vera die dag gedoopt zal worden. Vandaar dat we Oscar thuis op bezoek gingen.

Zoals jullie me kennen, kocht ik babysokjes voor mee te nemen op kraambezoek. Ik maakte altijd een doosje voor de sokjes (zoals bij zijn zus en hierhier en hier) maar dat was ik nu even precies een beetje beu. Op het wereldwijde web kwam ik schattige sokjescupcakes tegen en wilde dat ook meteen proberen!

                

Het was een beetje zoeken, welke volgorde van sokjes het beste resultaat gaf en hoe strak ik de sokjes moest rollen en na een paar keer proberen was dit het resultaat! Best tevreden :)Groetjes,
Charlotte

5 opmerkingen:

Yvette zei

Wat een leuk geschenkje! En je hebt ook een mooi kaartje voor de geboorte van Oscar gemaakt.
Alvast gefeliciteerd met de doop van Vera! 'k Wens jullie een prachtige dag.
grtjs,
Yvette

Mieke zei

Ohhh dat is echt leuk gedaan! Wil ik ook wel eens proberen.

Nancy zei

Hey Charlotte,

Wat een leuk babykadootje maakte je met de sokjes; Ook het kaartje is mooi geworden... Ben nog wat verder gaan kijken en je maakte ook leuke trouwkaarten...

Liefs,
Nancy

Ellen zei

Het weer laat ons momenteel een beetje in de steek hier in Frankrijk. Mooi moment voor een tweede vakantieblogrondje. En zo kom ik ook bij jouw sokkencupcakes terecht! Wat een geweldig idee om er zo'n gaaf cadeautje van te maken. Heerlijk hè, dat wereldwijde web?! Altijd tof om daar inspiratie vandaan te halen. Au revoir!

laurie zei

Adorable....what a cute project!