dinsdag 28 februari 2012

Growing Old...

Hallo allemaal! Hello everyone!


Eindelijk nog eens een kaartje! Ik gebruikte mijn nieuwe stempels uit de candy die ik won van Christine! Ik gebruikte voor de eerste keer een nieuwe techniek: maskeren. Ik vind het aardig gelukt. Het lijkt net één stempel J Ook bestempelde ik designpapier voor zijn broekje en pet. De rest is ingekleurd met copics en het hekje vind ik zelf het beste gelukt. Oefening baart kunst zegt men dan!
Van het kaartje op zich ben ik niet helemaal tevreden. Het lichtblauw en muntgroen zijn misschien teveel ‘babykleuren’ voor een stoere jongenskaart.
Finally another card! I used the new stamps I got from the candy from Christine. I used for the first time a new technique: masking. I think it worked out quite well: it looks like one stamp J I also stamped some design paper for the trousers and cap. The rest I colored with copics, the little fence works came out the best. Practice makes perfect!
The card in general is not really what I wanted it to be. I think bright blue and mint are too much ‘baby colours’ for a firm boys card.

Liefs, Love,
Charlotte

7 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi charlotte
vind je kaart wel goed geslaagd hoor!
aan dat maskeren van stempels ben ik nog niet toegekomen:-))(beetje eng) maar je kaart is hartstikke leuk geworden!
groetjes van corry

Margo zei

Wat een schatje ! Erg leuk gedaan, ook bij mij staat stempels maskeren nog op het te proberen lijstje !
Liefs
Margo

Zussenknutsel zei

Ik vind hem wel leuk!
Groetjes Charlotte

Mieke zei

Ik heb die stempelset ook en wil het zo ook al een tijdje proberen met dat maskeren, maar ben er nog niet toe gekomen. Bij jou is het in elk geval super goed gelukt!
Je kan de kaart ook voor een "jongen" gebruiken ipv voor een "man", maar ik vind het toch goed kunnen als mannenkaart hoor.
Hele mooie!

CreaLautje zei

wat eenleuk kaartje charlotte!!!
Heel mooi gedaan het maskeren!!!
super!!

Anneke zei

Erg leuk kaartje Charlotte! Prachtig gemaskeerd :-)
Groetjes Anneke

Sofie zei

Zeer goed gelukt! Ik heb de stempelset ook, heel leuk.