donderdag 31 december 2020

Gelukkig nieuwjaar!

 Gelukkig nieuwjaar allemaal!


Ook dit jaar gingen we weer met het hele gezin aan de slag voor onze 'kerstkaarten'. Dirk knipte 'craft sticks' op maat waarop ik ze langs 1 kant groen maakte met een spuitbus. Ik kocht voor dit project een klein lijmpistool om de stokjes en een lintje aan elkaar te lijmen. 


Vervolgens waren onze dochters aan de beurt om de kerstbomen te versieren met (zelfklevende) sterren en knopen. Het was weer een erg leuk projectje. Alle kerstbomen gingen in kerstrode enveloppes en zo de wijde wereld in!


Kort na het posten van de enveloppes kreeg ik van vrienden en familie leuke foto's van onze kerstbomen in hun boom! Zo leuk!


Jammer genoeg kwam ook de helft van de enveloppes terug, wegens 'onvoldoende gefrankeerd'. Heel erg vreemd aangezien het andere deel snel zijn bestemming bereikte en de enveloppes een standaardmaat hadden en de kerstbomen ook zeker niet te dik waren. Mogelijks had de sorteermachine problemen met de stijfheid van de stokjes..? Lang verhaal kort, ik ben een groot deel van de kaarten zelf gaan ronddragen. Een aantal bereikte alsnog met de post hun bestemming en vandaag kreeg ik nog 4 enveloppes terug die na 2x verzenden nog steeds niet door de procedure geraakte, mijn excuses aan de ontvangers!


Ik wil jullie allemaal een heel fijn eindejaar toewensen en tot volgend jaar in blogland!
3 opmerkingen:

GerJanne zei

Geweldig project. Leuk om zo met je kinderen (en man) bezig te zijn!

Creatiels zei

Knap projectje, fijn dat je gande gezin hieraan kon meewerken.
Het oude jaar is voorbij.
We kijken uit naar wat 2021 ons brengt. Wij hopen op een goede gezondheid, dat we snel elkaar weer kunnen zien en mogen knuffelen. Wij gaan in elk geval genieten van alle mooie, kleine dingen om ons heen en de natuur en onze creativiteit nog verder gebruiken om leuke kaartjes te maken, te bakken enzo.
Wij wensen jullie al het goede toe
Groetjes
Els

Yvette zei

Wat een leuk project. En zo leuk dit met heel je gezin te doen.
Beste wensen voor 2021!
grtjs,
Yvette